Dammisaaren Petanque, Wiski ja Sikaari Klupi on jo vuodesta 1997 maistellut joka vuosi kasan erilaisia wiskejä. Tässä blogissa tullaan luettelemaan kaikki maistellut wiskit kommentteineen. Wiskilista täydentyy kirjoittajan ahkeruuden määrämällä vauhdilla.

Lähes kaikki wiskit on maisteltu niinsanotusti sokkona eli maistelijat eivät ole tienneet mitä lasissa on. Mikäli wiskin nimi on ollut tiedossa maistelun aikana, on se erikseen mainittu arvioinnissa.

Lähes kaikille wiskeille on arvioinnit summattu yhdeksi yleisarvosanaksi (esim "Savukiehkura kesäyössä"). Tämä yleisarvosana on maistelijoiden kesken sovittu maistelun aikana.

Arvioinnit on päivätty maisteluajankohdan mukaan. Wiskien kuvat ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta klupilaisten itse ottamia kuvia juuri siitä pullosta mistä wiskiä on maisteltu.

lauantai 15. heinäkuuta 2000

Talisker 10 y.o.


Nimi: Talisker
Ikä: 10v
Valmistusmaa: Skotlanti

"Miellyttävä tuoksu. Aluksi riemastuttavan rikas ja hedelmäinen. Päättyy hienostuneeseen savun aromiin. Pehmeä ja toimiva kokonaisuus. Ei ehdotonta herkkua mutta silti positiivisen puolella."

""Lagavulin". Varmaan jotain Islayn tms single malttia. Savua paljon. Jälkimaku häipyy nopeasti. NAM!"

""Lagavulin". Lopussa kirpeä."

"Savustin jonka jälkipoltto tuntuu nopsasti ja häipyy nopeammin kuin tulee."

"Kolmas kova tässä maistelukokouksessa tältä alueelta. Lagavulinin pikkuveli."

"Tämä on hauskaa. Pidot vain paranevat ja tervanmäärä lisääntyy. Ei alkoholin makua. Turpeisuutta ja muuta kivaa hyvinkin paljon. Hyvä loppu hyvälle päivälle :)"

Yleisarvosana: LEIRINUOTIOMME

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti